m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Auto oplaadpunt

Laadpunt van Dutch Charge

auto oplaadpunt

Vraag naar elektrische auto oplaadpunt stijgt

Het is en blijft een ongoing topic: het milieu. Steeds meer mensen willen er bewuster mee omgaan. Niet zo gek dus dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden zijn. Het gevolg hiervan is dat ook de vraag naar auto oplaadpunten steeds meer toeneemt. Wilt u ook een laadpunt op uw parkeerterrein plaatsen voor uw medewerkers, klanten en bezoekers? Bij Dutch Charge kunt u investeringsvrij oplaadpunten aanschaffen en laten installeren.  

Het kost u niets

Kiest u voor een elektrische auto oplaadpunt van Dutch Charge, dan betaalt u hiervoor niets. Zo hoeft u geen investering te doen en draagt u toch bij aan een beter milieu! We ontzorgen u volledig door het onderhoud van de laadpalen op ons te nemen. Vanaf een centraal punt worden de laadpunten 24/7 gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. Dutch Charge richt zich op semi publieke parkeergelegenheden. Daarnaast bieden we onze laadpalen ook aan de Vereniging van Eigenaren van huurwoningcomplexen.

De slimme oplaadpunten van Dutch Charge

De oplaadpunten van Dutch Charge komen van een Nederlandse fabrikant. Door onze samenwerking met slimme meter, is er Smart Charging nodig. Dit betekent dat de stroomcapaciteit slim over de laadpalen wordt verdeeld. De palen zijn voorzien van een RFID kaartlezer waardoor vrijwel alle standaard elektrische auto’s geladen kunnen worden. De laadpunten zijn volledig ontworpen naar gebruiksgemak én zijn vandalismebestendig. Het laadpunt kan op uw eigen stroomvoorziening worden aangesloten, maar het is ook mogelijk om een eigen meter te plaatsen.

Installatie

Kiest u voor een laadpunt van Dutch Charge, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie en het onderhoud. Dit regelen wij allemaal voor u. De exploitatie bieden we aan voor een periode van 5 jaar. Zijn deze 5 jaar voorbij, dan is het mogelijk om dit weer kosteloos te verlengen.

Elektrische oplaadpunten

Neem contact op

Wilt u voor uw elektrische auto een oplaadpunt aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.