m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Auto laadstation

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

auto laadstation

Vraag naar laadstation voor de auto stijgt

Het is en blijft een ongoing topic: het milieu. Niet alleen wereldwijd vindt iedereen het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, maar ook in Nederland willen steeds meer mensen iets betekenen. Daarom zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om elektrisch te rijden. Elektrische auto’s zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet zo gek dus dat er ook meer vraag is naar laadstations voor deze auto’s. Wilt u een laadpaal laten plaatsen, zodat u uw bezoekers, medewerkers en klanten zorgeloos de weg op kunnen? Bij Dutch Charge kunt kosteloos oplaadpunten aanvragen. Dit betekent dat u geen investering hoeft te doen, maar dat u toch uw steentje bijdraagt aan het milieu. Daarnaast kunt op deze manier uw bezoekers een extra service bieden.

Het kost u niets

Kiest u voor een laadstation van Dutch Charge, dan heeft u er zelf geen omkijken naar. Wij nemen namelijk alle zorg voor de laadpalen op ons. De palen worden vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Dit alles komt voor onze eigen rekening. De palen zijn van Nederlandse fabrikant, volledig ontworpen naar gebruiksgemak én hufterproof, ofwel vandalismebestendig.

Gebruiksvriendelijk en slim

Onze publieke oplaadpalen zijn door de samenwerking met slimme meter zeer gebruiksvriendelijk. Door deze samenwerking is Dynamic Loadbalancing en Smart Charging is mogelijk. Dit wil zeggen dat de stroom per laadpunt slim wordt verdeeld. De laadstations zijn voorzien van een RFID kaartlezer, waardoor de laadpassen van vrijwel alle standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden. Wilt u weten welke paal het beste bij uw terrein past? Bekijk hier onze laadstations.

 

Installatie van een laadstation

Niet alleen het onderhoud, maar ook de installatie van de paal is volledig investeringsvrij. Het is mogelijk om de laadpaal aan te sluiten op uw huidige stroomvoorziening, maar we kunnen ook zelf een meter plaatsen. Kiest u voor de eerste optie, dan sluiten we de paal aan op uw stroomvoorziening en verrekenen we de stroomkosten op (half)jaarlijkse basis. In het laatste geval plaatsen we zelf een meter en kiezen we een eigen energieleverancier en energiecontract. Wilt u advies over energieleveranciers en energiecontracten? Dat geven we u graag!

auto-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een laadstation voor de elektrische auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.