m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Auto laadpaal

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

investeringsvrij laadpunt

Vraag naar auto laadpaal neemt toe

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden. Het milieu is een grotere rol gaan spelen voor veel mensen waardoor er meer elektrische auto’s rondrijden. Wilt u een auto laadpaal op de zaak voor uw klanten, bezoekers en medewerkers? Vraag dan een investeringsvrij laadpunt aan bij Dutch Charge! U hoeft geen investering te doen (dus geen cash-out) en u draagt zo toch ook bij aan een beter milieu. Daarnaast biedt u uw bezoekers een extra service waardoor ze zorgeloos elektrisch kunnen rijden.

Het kost u niets

Wanneer u bij Dutch Charge een laadstation aanschaft, heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. Wij nemen alle zorg voor de laadpalen op ons. Van het installeren tot aan het beheren. Vanaf een centraal punt worden laadpalen gemonitord en worden ze voorzien van software updates. Dit alles komt voor de eigen rekening en risico van Dutch Charge. Daarnaast zijn onze palen hufterproof waardoor ze vandalisme bestendig zijn. Dit alles komt voor de eigen rekening en risico van Dutch Charge.

Gebruiksvriendelijk en slim

Onze publieke laadpalen zijn door de samenwerking met slimme meter zeer gebruiksvriendelijk. Dynamic Loadbalancing en Smart Charging is mogelijk waardoor de stroom slim verdeeld wordt per auto laadpaal. Ze zijn voorzien van een RFID kaartlezer waardoor de laadpassen van alle standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden door de laadstation. Benieuwd welke laadpaal het beste bij uw terrein past? Bekijk hier onze laadstations.

 

Installatie van een elektrische paal

Ook de installatie is helemaal gratis. We kunnen het laadpunt aansluiten op uw huidige stroomvoorziening of we plaatsen zelf een meter. In het geval dat we de paal aansluiten op uw stroomvoorziening verrekenen we de stroomkosten op (half)jaarlijkse basis. Waneer we zelf een meter plaatsen kiezen we zelf een energieleverancier en energiecontract. Wilt u advies over energieleveranciers en energiecontracten? Dat geven we u graag!

auto-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.