m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Slimme laadpaal

Gratis laadpunt van Dutch Charge

slimme-laadpaal

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Bent u op zoek naar een slimme laadpaal? Vraag nu geheel gratis een laadpaal aan bij Dutch Charge! Omdat er steeds meer mensen zijn die elektrisch gaan rijden neemt de vraag naar slimme laadpalen toe. Biedt uw medewerkers, klanten en bezoekers een extra service door slimme laadpalen te plaatsen op uw parkeerterrein. Wanneer u de laadpalen van Dutch Charge aanschaft, draagt u bij aan een beter milieu zonder dat het u iets kost!

Gratis laadpaal

Wij leveren de slimme laadpaal helemaal gratis. Daarnaast installeren en onderhouden we de paal. Vanaf een centraal punt wordt de laadpaal 24/7 gemonitord en van de nieuwste software updates voorzien. We kunnen dit gratis voor u doen omdat we op termijn onze investering terug verdienen door het gebruik van de paal. Onze laadpalen zijn ontworpen naar gebruiksgemak, zijn bestand tegen vandalisme en ze zijn voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor is het voor alle standaard elektrische auto’s mogelijk om op te laden. Dutch Charge levert de laadpalen vooral aan semi-publieke parkeerlocaties. Dit zijn parkeerlocaties bij winkel- en zorgcentra, kantoren en bij huurwoningcomplexen. Per locatie geven we u advies welke slimme laadpaal geschikt is.

Slimme laadpaal van Dutch Charge

Door de samenwerking met slimme meter wordt de stroom slim verdeeld over de laadpalen. Er is daardoor niet altijd een verzwaring van de stroom capaciteit nodig. U kunt ervoor kiezen om de slimme laadpaal aan te laten sluiten op uw eigen stroomvoorziening of we plaatsen een eigen meter bij de laadpaal. In het geval dat we de laadpaal aansluiten op uw stroomvoorziening, verrekenen we de stroomkosten die de laadpaal gebruikt op (half)jaarlijkse basis.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Twijfel niet langer en vraag een slimme laadpaal bij Dutch Charge aan, zodat uw klanten en medewerkers altijd hun auto kunnen opladen. Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op via 085 – 0716699 of via ons contactformulier.

slimme-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.