m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Publieke laadpaal aanvragen

Kosteloos Laadpunt van Dutch Charge

publieke laadpaal aanvragen

Publieke laadpaal aanvragen stijgen

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: elektrische auto’s. Ze zijn steeds vaker op de weg te vinden. Niet zo gek aangezien ze bijdragen aan een beter milieu. De kans is daardoor ook groter dat uw medewerkers, klanten of bezoekers ook elektrisch rijden. Bij Dutch Charge kunt u investeringsvrij een publieke laadpaal aanvragen. Deze leveren wij aan semi-publieke plekken zoals kantoren, winkel- en zorgcentra en hotels en restaurants. Daarnaast plaatsen we onze laadpalen ook bij huurwoningcomplexen van Vereniging van Eigenaren. 

De oplaadpalen van Dutch Charge

Wilt u een publieke laadpaal aanvragen? Deze kunt u kosteloos aanschaffen bij Dutch Charge. Wij zorgen zowel voor de financiering als het onderhoud van de laadpalen. U hoeft dus geen investering te doen en draagt toch uw steentje bij aan een beter milieu!

Hoe werkt het?

Dutch Charge levert voor niets laadpalen voor uw terrein. Onze laadpunten worden vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord. Vanuit dit punt worden ze ook voorzien met de laatste software updates. Onze exploitatie bieden we aan voor de duur van 5 jaar. Daarna heeft u de mogelijkheid om dit te verlengen.

Onze publieke laadpaal is makkelijk in gebruik én vandalismebestendig. Door onze samenwerking met slimme meter kunnen we gebruikmaken van Smart Charging. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim over de verschillende laadpalen wordt verdeeld. Doordat de palen zijn voorzien van een RFID kaartlezer, zijn ze geschikt voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s. U kunt ervoor kiezen om het oplaadpunt te koppelen aan uw eigen stroomvoorziening, maar het is ook mogelijk dat wij een eigen meter plaatsen. 

openbare laadpalen

Neem contact op

Wilt u een publieke laadpaal aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.