m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpaal aanvragen

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

oplaadpaal aanvragen

Aanvragen oplaadpaal neemt toe

Wilt u een oplaadpaal aanvragen zodat werknemers, klanten en bezoekers hun auto kunnen opladen op uw parkeerterrein? Vraag dan nu een kosteloze oplaadpaal aan bij Dutch Charge! Tegenwoordig zijn mensen meer bezig met het milieu, waardoor ook meer mensen kiezen om elektrisch te gaan rijden. De kans dat uw bezoekers een elektrische auto hebben wordt daardoor steeds groter. Door een investeringsvrije oplaadpaal aan te vragen bij Dutch Charge kunt u uw bezoekers, zonder dat het u iets kost, een extra dienst aanbieden. Zo draagt u zelf ook bij aan een beter milieu!

Kosteloze oplaadpaal

Dutch Charge levert u een investeringsvrije laadpaal. We installeren deze en zorgen ook voor het onderhoud. Het kost u niets en u heeft er ook helemaal geen omkijken naar. Vanuit een centraal punt worden de laadpalen 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de nieuwste updates. Daarnaast zijn ze vandalismebestendig en zijn ze voorzien van een RFID kaartlezer. Deze kaartlezer zorgt ervoor dat alle standaard elektrische auto’s opgeladen kunnen worden.

Voordelen laadpaal Dutch Charge

We kunnen u onze laadpalen voor niets aanbieden omdat we op termijn onze investering terugverdienen door het gebruik van de laadpaal. Als we de laadpaal bij u installeren kunnen we dit op uw eigen stroomvoorziening doen, of we plaatsen een eigen meter. We werken samen met slimme meter, waardoor de stroom slim verdeeld wordt over de laadpalen. Verzwaring van de stroomcapaciteit is dus niet altijd nodig. Wilt u advies over energieleveranciers en energiecontracten hebben? Daar helpen we u namelijk ook graag mee! Dutch Charge levert de laadpalen onder andere aan zorg- en winkelcentra, kantoren en ook aan de Vereniging Van Eigenaars voor huurwoningcomplexen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u een kosteloze oplaadpaal aanvragen voor een elektrische auto? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 085 – 0716699, of vul het contactformulier in.

oplaadpaal-aanvragen

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.