m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Image Alt

Openbare laadpaal aanvragen

Laadpunt van Dutch Charge

openbare laadpaal aanvragen

Openbare laadpaal aanvragen stijgen

Het is en blijft een ongoing topic: het milieu. Niet zo gek dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden zijn. Het maakt deel uit van de toekomst. Hierdoor neemt de vraag naar openbare laadpalen ook toe. Dutch Charge levert kosteloos oplaadpunten op semi-openbare plekken zoals kantoren, zorg- en winkelcentra en hotels. Daarnaast plaatsen we onze laadpunten ook bij huurwoningcomplexen van Vereniging van Eigenaren. 

De oplaadpalen van Dutch Charge

Wilt u een openbare laadpaal aanvragen? Deze kunt u kosteloos aanschaffen bij Dutch Charge. Wij zorgen voor de financiering tot en met het onderhoud van de laadpalen. U hoeft dus niet te investeren en draagt u toch uw steentje bij aan een beter milieu!

Hoe werkt het?

Dutch Charge levert voor niets laadpalen voor uw terrein. Deze worden vanuit een centraal punt 24/7 gemonitord. Daarnaast worden ze voorzien van de nieuwste software updates. Onze exploitatie bieden we aan voor de duur van 5 jaar. Daarna heeft u de mogelijkheid om dit te verlengen.

Onze openbare laadpalen zijn makkelijk in gebruik én hufterproof. Door onze samenwerking met slimme meter kunnen we gebruikmaken van Smart Charging. Dit houdt in dat de stroomcapaciteit slim wordt verdeeld per laadpunt. De palen zijn voorzien van een RFID kaartlezer, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s. U kunt ervoor kiezen om het oplaadpunt te koppelen aan uw eigen stroomvoorziening, maar het is ook mogelijk dat wij een eigen meter plaatsen. 

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.