Onderwijs- en (buiten)sportlocaties

Laadstations voor uw locatie

De jeugd en jongeren van nu groeien bewuster op met gezondheid en zijn meer milieubewust. Zij zijn de eerste generatie dat de deeleconomie en de elektrische auto omarmt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onderwijs- en (buiten)sportlocaties voorzien worden van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie 

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

  • Shared business

Efficiënte stroomverdeling

Wegens de beperkte duur dat een bezoeker op uw locatie aanwezig is plaatsen wij snelle 22kW AC laadstations. Deze laten we onderling met elkaar communiceren om zo efficiënt mogelijk met de beschikbaarheid van stroom om te gaan. Ook zijn DC snelladers mogelijk. Deze variëren van 30kW tot zelfs 180kW. Een combinatie van AC en DC laadstations is ook mogelijk.

Wanneer voor DC-snelladers wordt gekozen is het van belang te kijken naar de aanwezige stroomvoorziening. Er worden behoorlijke vereisten aan de stroomcapaciteit gesteld. Onze engineers kijken naar de aanwezige elektrotechnische installatie en ontwerpen een laadinfrastructuur dat past bij uw locatie en de laadbehoefte van uw bezoekers.

Als de student, leraar of sporter zijn of haar dag verder oppakt is ook de accu weer voldoende op kracht gekomen. Dutch Charge voorziet voertuigen van uw bezoekers van voldoende energie om weer de hele dag verder te kunnen!

Neem contact op met onze adviseurs