Maatschappelijke en zorglocaties

Laadstations voor uw locatie

Wilt u laadpalen plaatsen op uw maatschappelijke en/of zorglocatie? Kiest u voor Dutch Charge, dan wordt u voorzien van de beste, investeringsvrije laadinfrastructuur. Zo zijn u en uw locatie helemaal klaar voor de toekomst. Er zijn immers steeds meer mensen die besluiten om elektrisch te gaan rijden. Met onze laadpunten biedt u zowel een extra service voor uw medewerkers en bezoekers én geeft u een groen en milieubewust signaal af.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie – n.v.t. bij single tenant locatie

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

  • Shared business

Gewenste laadinfrastructuur

Voor uw parkeerlocatie, of het nu gaat om parkeerterreinen of parkeergarages, kunnen wij voor uw huurders, klanten en bezoekers de gewenste laadinfrastructuur en laadstations bieden.

Over het algemeen staat men hier enkele uren geparkeerd en volstaat een enkel laadstation met dubbele laadvoorzieningen of een laadplein met enkele laadstations.Meestal beschikkende deze parkeerfaciliteiten over zwerfparkeerplaatsen en kan Dutch Charge u een laadplein aanbieden met enkele 11-22kW laadstations.

Onze engineers kijken naar de beschikbare stroomcapaciteit en kan u verder infromeren en adviseren over de mogelijkheden. Dit in overeenstemming met uw wensen en laadbehoefte. Laat de zorg voor laadvoorzieningen aan Dutch Charge over!

Neem contact op met onze adviseurs