m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpunt thuis

Vraag naar een laadpunt voor thuis groeit

Elektrische auto’s zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het is de toekomst en de vraag neemt steeds verder toe. Zo ook de vraag naar laadpalen voor thuis. Wij van Dutch Charge plaatsen laadpunten voor elektrische auto’s door heel Nederland, zowel bij mensen thuis als bij kantoren en openbare ruimtes. Bij Dutch Charge kunt u namelijk investeringsvrij een laadpunt aanvragen en laten plaatsen. Simpel gezegd houdt dit in dat er voor u geen kosten aan verbonden zijn. Benieuwd wat voor laadpaal u kunt laten plaatsen? Neem dan eens een kijkje op onze productpagina.

Het kost u niets

Kiest u voor Dutch Charge, dan bent u verzekerd van een onbezorgde service. Alle kosten, van de installatie tot het beheer en de infrastructuur van de laadpaal, nemen wij voor onze rekening. Wij plaatsen laadpunten bij parkeerterreinen van kantoren, winkel- en zorgcentra, horeca, evenementen, recreatiegebieden en (huur)woningcomplexen. Onze investering verdienen wij terug door het gebruik van de laadpaal.

Laadpalen van Dutch Charge

laadpunt thuis
Laadpunt thuis Dutch Charge

Geniet van de voordelen

Kiest u voor een laadpunt van Dutch Charge, dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Zo zijn de laadpalen en de installatiekosten niet alleen investeringsvrij, maar krijgt u ook nog garantie, onderhoud en 24/7 service. De laadpalen worden vanuit een centraal punt gemonitord en worden vanaf daar ook van de nieuwste software updates voorzien. Onze laadpalen zijn vandalismebestendig en worden ook nog eens in Nederland vervaardigd. Kortom: met de laadpunten van Dutch Charge heeft u geen aanschafkosten, installatiekosten of verborgen kosten én wij vergoeden volledig de stroomkosten.

Stappenplan naar een laadpaal

Onze laadpalen zijn voornamelijk bestemd voor semi publieke parkeergelegenheden. Dit betekent dat we in de regel geen laadpunten verzorgen voor particulieren. Bent u echter bijvoorbeeld de eigenaar van een wooncomplex of voorzitten bij een VvE, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en zullen we de doelstelling passend maken om uit te komen op een concrete planning voor het installeren van uw laadpunt(en). Vervolgens komen onze installateurs de plaatsing verzorgen en waar nodig uitbreiden naar meerdere laadpalen. Daarna kunt u en uw bewoners onbezorgd uw elektrische auto laden. Wij streven naar een vast laag marktconform tarief per kWh voor onze afnemers. Dit is exclusief de kosten van uw laadpas-aanbieder.

Neem contact op

Heeft u interesse in een kosteloos laadpunt voor thuis? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.