m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Leiderdorp laadpaal

Laadpaal Renkum

Laadpaal aanvragen in gemeente Renkum

Woont u in gemeente Renkum en wilt u een laadpaal aanvragen voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten laadpalen.. Wij regelen de aanvraag van de laadpaal bij de gemeente voor u. Zo heeft u zonder moeite binnen een mum van tijd een laadpaal in de buurt van uw woning staan.

De vraag naar openbare laadpunten neemt toe

Vanaf 2035 mogen er binnen de Europese Unie enkel nog emissievrije auto’s worden verkocht. Elektrisch rijden is dan ook de toekomst en de afgelopen jaren is het aantal elektrische auto’s al explosief gestegen. De komende jaren zal dat alleen nog maar meer zijn. Dat betekent een hogere nood aan oplaadpalen. In de komende jaren is het dan ook belangrijk dat het aantal laadpalen blijft groeien zodat ook aan de toekomstige vraag voldaan kan worden.

Ook in gemeente Renkum is er een groei van het aantal laadpalen nodig, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden. In gemeente Renkum is er daarom ruimte voor nieuwe lichtmasten waar een oplaadpunt voor elektrische auto’s in wordt verwerkt.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

Voorwaarden aanvraag openbare laadpaal in Renkum

De gemeente Renkum werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen oplaadpaal hebben kunnen openbare laadpalen aangevraagd worden. Iedereen mag deze laadpaal dan gebruiken, het is dus geen eigen laadpaal. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in Renkum.
CityCharge lichtmast

Hoe gaat het in z’n werk?

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal. Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan komt er geen extra laadpaal bij. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen.

Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Neem contact op

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.