m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Oosterhout

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Oosterhout

waarom uw elektrische auto maar tot 80% opladen

Kosteloos een laadpaal aanvragen in uw gemeente

Woont u in de gemeente Oosterhout en is er geen laadgelegenheid bij u in de buurt terwijl u wel een elektrische auto bezit? Dan komt u in aanmerking voor een openbare laadpaal. Wij vragen de laadpaal voor u bij de gemeente aan zodat u nergens naar om hoeft te kijken en binnen een mum van tijd een openbare laadpaal in de buurt van uw woning heeft. Het aanvragen van een elektrische laadpaal is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Toenemende vraag
openbare laadpunten

Een elektrische auto zorgt voor minder uitstoot en dat is belangrijk voor het milieu. De EU streeft ernaar de uitstoot steeds verder terug te brengen. Daarom mogen er vanaf 2035 alleen emissievrije auto’s worden verkocht. Hierdoor komen er steeds meer elektrische voertuigen op de weg en is er dus ook een grotere vraag naar oplaadpunten. De explosieve groei van het aantal elektrische auto’s zorgt ervoor dat het aantal laadpunten snel opgeschroefd moet worden. Gebeurt dit niet, dan is er in de toekomst een groot tekort aan laadpunten.

Ook in gemeente Oosterhout is het belangrijk dat er voldoende openbare laadpalen komen te staan, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden. Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

laadpaal aanvragen

Voorwaarden van de gemeente

Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden als het gaat om laadinfra. Toch is er in alle gemeenten één gemene deler: u kunt pas een aanvraag voor een openbare laadpaal doen wanneer u zelf geen laadpunt kunt plaatsen. Dit wil zeggen dat er geen mogelijkheid is om op uw terrein te parkeren en een laadpaal te plaatsen.

Vereisten aanvraag openbare laadpaal Wijk bij Duurstede

De gemeente Wijk bij Duurstede werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. De oplaadpalen die de gemeente plaatst zijn openbaar. Dat wil zeggen dat iedereen er gebruik van mag maken. Om aanspraak te kunnen maken op een openbare laadpaal dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • U heeft een (voorlopig) koopcontract of leasecontract voor een elektrische auto of plug-in hybride.
  • U woont of werkt in Oosterhout.
laadpaal wijk bij duurstede

Hoe verloopt mijn aanvraag?

Nadat u het formulier hieronder heeft ingevuld, regelen wij de aanvraag bij uw gemeente. Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan oordeelt de gemeente dat er geen extra laadpaal geplaatst wordt. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen. Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Bent u klaar om een laadpaal voor uw gemeente aan te vragen? Vul dan het formulier hieronder in!

Openbare laadpaal aanvragen

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.