m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal elektrische auto kopen

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-elektrische-auto-kopen

Vraag naar laadpaal neemt toe

Wilt u een laadpaal voor een elektrische auto kopen? Wacht daar nog even mee! Want bij Dutch Charge kunt u gratis een laadpaal voor elektrische auto’s aanschaffen. Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken tegenwoordig, maar er zijn nog niet genoeg laadpunten voor alle elektrische auto’s. Door een laadpaal aan te schaffen voor uw parkeer terrein biedt u uw klanten, bezoekers en medewerkers een extra service. Vraag nu een gratis laadpaal aan! 

Het kost u niets

Dutch Charge biedt u geheel gratis laadpalen voor elektrische auto’s. Dit kunnen we doen omdat we op termijn onze investering terugverdienen door het gebruik. Wij regelen de aanschaf, installatie, het onderhoud en het beheer. U heeft zelf geen omkijken naar de laadpaal omdat wij deze 24/7 monitoren vanaf een centraal punt en ook de software updates doen. Daarnaast zijn de laadpalen vandalismebestendig waardoor u deze met een gerust hart kunt laten plaatsen op uw parkeerterrein. We leveren de laadpalen voornamelijk aan semi-publieke parkeerlocaties zoals kantoren, winkelcentra, wooncomplexen, restaurants en hotels. Onze laadpunten zijn zeer gebruikersvriendelijk omdat ze een RFID kaartlezer hebben die de laadpassen van alle standaard elektrische auto’s kan lezen.

Installatie

De installatie van de laadpaal voor de elektrische auto is ook helemaal gratis. Samen met u kijken we welke laadpaal het meest geschikt is voor op uw parkeerlocatie en daarna komen we deze installeren. De laadpalen kunnen geïnstalleerd worden op uw bestaande stroomaansluiting, maar we kunnen ook zelf een meter plaatsen. Als we de laadpaal op uw bestaande stroomvoorziening aansluiten geven we u graag  advies over energieleveranciers en energiecontracten. Een laadpaal voor een elektrische auto kopen hoeft dus niet duur te zijn. Bij Dutch Charge kost het u helemaal niets en uw klanten en medewerkers kunnen altijd hun auto opladen.

laadpaal-elektrische-auto-kopen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.