m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Arnhem

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Arnhem

Laadpaal gemeente Arnhem

Kosteloos een laadpaal aanvragen in uw gemeente

Woont u in gemeente Arnhem en bent u op zoek naar een openbare laadpaal voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Een openbare laadpaal moet worden aangevraagd bij de gemeente, en wij nemen dit graag voor u uit handen. Zo heeft u straks ook een openbare laadpaal in de buurt van uw woning.

Toenemende vraag
openbare laadpunten

De vraag naar laadpalen neemt toe naarmate er meer elektrische auto’s op de weg komen. Aangezien elektrisch rijden de toekomst is, zal de vraag naar laadpalen naar verwachting blijven stijgen. Vanaf 2035 mogen er in de Europese Unie alleen nog emissievrije auto’s worden verkocht, wat betekent dat er in de toekomst veel meer laadpalen moeten worden geïnstalleerd om aan de vraag te kunnen voldoen.

Ook in gemeente Arnhem is het belangrijk dat er voldoende laadpalen komen te staan, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

laadpaal aanvragen

Voorwaarden van de gemeente

Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden als het gaat om laadinfra. Toch is er in alle gemeenten één gemene deler: u kunt pas een aanvraag voor een openbare laadpaal doen wanneer u zelf geen laadpunt kunt plaatsen. Dit wil zeggen dat er geen mogelijkheid is om op uw terrein te parkeren en een laadpaal te plaatsen.

Vereisten aanvraag openbare laadpaal Arnhem

De gemeente Arnhem werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Wanneer u een elektrische auto heeft, maar geen laadpaal bij u in de buurt kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Iedereen mag deze laadpaal dan gebruiken, het is dus geen eigen laadpaal. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in Arnhem.
laadpaal wijk bij duurstede

Hoe verloopt mijn aanvraag?

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan komt er geen extra laadpaal bij. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen.

Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Bent u klaar om een laadpaal voor uw gemeente aan te vragen? Vul dan het formulier hieronder in!

Openbare laadpaal aanvragen

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.