m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal aanvragen

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-aanvragen

Vraag naar laadpaal neemt toe

Wilt u een laadpaal aanvragen? Dat kan helemaal gratis bij Dutch Charge! Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die elektrisch rijden. Uzelf misschien wel, uw medewerkers, klanten of andere bezoekers. Iedereen die elektrisch rijdt wil natuurlijk zorgeloos kunnen rijden en daarbij hoort het probleemloos opladen van de auto. Ook wanneer u meerdere laadpalen wilt aanvragen is dit kosteloos bij Dutch Charge! 

Het kost u niets

We leveren u kosteloos één of meerdere laadpalen. U kunt een laadpaal aanvragen en dan nemen wij het onderhoud van deze laadpalen voor onze rekening. Daarnaast beheren we de laadpalen 24/7 op afstand vanaf een centraal punt. Vanaf dit punt worden de palen gemonitord en worden de nieuwste software updates gedaan. De laadpaal is een slim laadpunt dat ontworpen is naar het gebruiksgemak. Alle standaard elektrische auto’s kunnen bij deze laadpalen opladen. 

De juiste laadpaal voor elke locatie

Voordat we de laadpalen plaatsen zullen we eerst een gesprek met u plannen. Dit doen we om te kijken wat uw wensen en behoeften zijn zodat we u van advies kunnen voorzien. Voor elk type locatie bieden we de benodigde laadcapaciteit. We leveren naast bedrijven ook aan de Vereniging van Eigenaars voor huurwoningcomplexen. De exploitatie wordt u kosteloos voor 5 jaar aangeboden, wanneer de 5 jaar verstreken is kunt u dit kosteloos verlengen.

Installatie op bestaande stroomaansluiting

Wanneer u een laadpaal aanvraagt bij Dutch Charge zullen we deze installeren en aansluiten op uw bestaande stroomaansluiting, maar we kunnen eventueel ook een eigen meter plaatsen. In dat geval sluiten we zelf een energiecontract af met een leverancier. Als de laadpaal aangesloten is op uw eigen stroomaansluiting dan krijgt u per (hal)jaar een rekening voor het stroomverbruik van de laadpaal.

laadpaal-aanvragen

Neem contact op

Wilt u een gratis laadpunt aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.