m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

No Cash Out = Gratis Laadpaal

De No Cash Out Solution van Dutch Charge

gratis-laadpaal

Vraag naar laadpaal neemt toe

Bent u op zoek naar een No Cash Out Solution voor uw parkeerterrein? Vraag nu een uw investeringsvrije laadpaal aan bij Dutch Charge! Door de toename van elektrische auto’s op de weg, neemt de vraag naar laadpalen ook toe. Ook u kunt ervoor zorgen dat uw medewerkers, klanten en andere bezoekers zorgeloos elektrisch kunnen rijden door ze een laadpaal aan te bieden op uw parkeerterrein. Van installatie tot onderhoud, de laadpalen van Dutch Charge kosten u niets!

Het kost u niets

Dutch Charge installeert en onderhoud de laadpalen helemaal op eigen kosten en risico. We verdienen onze investering op termijn weer terug via het gebruik van de laadpaal. U heeft zelf helemaal geen omkijken naar de laadpaal omdat we deze 24/7 monitoren vanaf een centraal punt. Hiervandaan doen we ook alle software updates die nodig zijn om de laadpaal draaiende te houden. Een groot voordeel van onze laadpalen is dat ze bestand zijn tegen vandalisme. De laadpalen worden geleverd aan semi-publieke parkeerlocaties. Dit zijn parkeerlocaties van huurwoiningcomplexena, zorg- en winkelcentra en kantoren. Voor elke locatie geven we advies over de beste mogelijkheden voor de laadpalen.

Installatie op bestaande stroomaansluiting

Onze laadpaal is aan te sluiten op uw huidige stroomaansluiting, maar we kunnen ook zelf een meter plaatsen. Dan kiezen we zelf een energieleverancier uit en kiezen we zelf een energiecontract. Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor de stroom slim verdeeld wordt over de laadpalen. Hierdoor is verzwaring van de stroomcapaciteit meestal niet nodig. Wilt u advies hebben over energieleveranciers en contracten? Ook daar helpen we u graag mee!

gratis-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.