m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische paal aanvragen

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

elektrische paal aanvragen

Ook een elektrische paal aanvragen?

Tegenwoordig rijden er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Ze dragen immers bij aan een beter milieu. De kans is groot dat uw medewerkers, bezoekers of klanten ook elektrisch rijden. Wilt u daarom een elektrische paal aanvragen? Dutch Charge levert investeringsvrije laadpalen aan semi-openbare plekken zoals parkeerterreinen van kantoorgebouwen, zorg- en winkelcentra en hotels en restaurants.

Kosteloze laadpaal

Een elektrische paal aanvragen bij Dutch Charge biedt u veel voordelen. Zo hoeft u namelijk zelf geen investering te doen en draagt u toch bij aan een beter milieu. Daarnaast zorgen wij volledig voor zowel het plaatsen als het onderhouden van de paal. De elektrische palen worden 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord vanuit een centraal punt. Vanuit hier krijgen ze ook de laatste software updates. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor vandalisme. Onze elektrische palen zijn namelijk vandalisme bestendig en zijn bovendien ontworpen naar gebruiksgemak.

De slimme elektrische paal van Dutch Charge

Door onze samenwerking met slimme meter, kunnen we gebruikmaken van Smart Charging. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim wordt verdeeld over de verschillende laadpunten. Hierdoor is er geen verzwaring nodig van de bestaande elektronische installatie. Daarnaast zijn onze palen voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor kunnen vrijwel alle standaard elektrische auto’s opgeladen worden. Onze laadpalen zijn van Nederlands fabrikaat welke zich in de praktijk hebben bewezen.

Installatie

Voordat we de elektrische paal bij u komen installeren, voorzien we u graag van advies over uw elektra rekening en uw leverancier. We installeren de laadpaal aan uw huidige stroomaansluiting of we plaatsen een eigen meter. Wanneer we een eigen meter plaatsen bij de laadpaal sluiten we zelf een energiecontract af met een energieleverancier.

elektrische laadpaal aanvragen

Neem contact op

Wilt u ook een elektrische paal aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.