m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Eigen laadpaal

No Cash-Out (Gratis) laadpunt van Dutch Charge

eigen-laadpaal

Vraag naar laadpaal neemt toe

Elektrische auto’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Daarom is het ook niet gek dat men graag een laadpaal voor zichzelf wil hebben. Wilt u ook een laadpaal op uw terrein? Dutch Charge biedt een investeringsvrije oplossing voor semi-publieke parkeerterreinen van bijvoorbeeld kantoren, winkelcentra, huurwoningcomplexen, restaurants en hotels. Bied uw bezoekers een extra service door een laadpaal aan te laten installeren. Dat No-Cash Out oplossing van Dutch Charge ontzorgt de vastgoed eigenaar volledig.

U biedt niet alleen extra service met het aanschaffen van een investeringsvrije laadpaal, maar u draagt ook nog eens bij aan het milieu zonder dat u zelf een grote investering hoeft te doen. Het milieu is tegenwoordig steeds belangrijker en alle beetjes helpen natuurlijk. Er zijn nog lang niet overal laadpunten voor de elektrische auto, dus schaf deze nu gratis aan!

Wanneer u bij Dutch Charge een auto laadpaal aanschaft, heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. Wij nemen alle zorg voor de laadpalen op ons. Van het installeren tot aan het beheren. Vanaf een centraal punt worden laadpalen gemonitord en worden ze voorzien van software updates. Dit alles komt voor de eigen rekening en risico van Dutch Charge. Daarnaast zijn onze laadpalen hufterproof waardoor ze vandalisme bestendig zijn. Het mooie voor u; No Cash Out! Klinkt dat te mooi om waar te zijn, ga dan met ons in gesprek. Shared business behoort ook tot de mogelijkheden. Dan dragen we de kosten en de opbrengsten (deels) samen.

Onderhoud van laadpaal Dutch Charge

De laadpalen van Dutch Charge bieden veel voordelen. De laadpalen zijn vergen u geen investering, dus geen Cash Out, maar dat is nog niet alles. Wij zorgen ook voor het onderhoud en we beheren de laadpaal 24/7 vanaf een centrale plek. Van de aanschaf tot aan de installatie en van het onderhoud tot het beheer, wij zorgen ervoor zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast zijn onze laadpalen hufterproof en staan ze veilig op uw terrein.  Onze investering zullen we op termijn terugverdienen door het gebruik van de laadpaal.

Slimme laadpaal

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing en Smart Charging mogelijk is. De stroom wordt slim verdeeld per laadpaal. Daarnaast zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor kan de laadpaal alle laadpassen van de standaard elektrische auto’s uitlezen.

Installatie

De installatie vergt voor u ook geen investering. Wij nemen ook de kosten van de  installatie voor onze rekening. Voordat we de laadpalen installeren kijken we eerst samen met u welke laadpaal geschikt is voor op uw parkeerlocatie. Het aansluiten van de laadpaal kan op uw stroomvoorziening of we laten zelf een meter plaatsen. We geven u graag advies over energieleveranciers en energiecontracten als we de laadpaal aansluiten.

eigen-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.