m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

De onopvallende laadoplossing van CityCharge

Het aantal elektrische auto’s neemt sterk toe en de aankomende jaren zal de verkoop van EV’s alleen nog meer stijgen. Daardoor volgt er een grote uitdaging: het creëren van een goede laadinfrastructuur. Veel mensen zijn niet in het bezit van een eigen laadpaal en zijn dus afhankelijk van publieke laadstations. En die hebben we voldoende. Met ruim 80.000 laadpalen in het publieke domein is Nederland een van de koplopers in Europa op het gebied van laadinfrastructuur. Toch zijn er altijd manieren om de infrastructuur te verbeteren en CityCharge heeft daar de perfecte oplossing voor: een lichtmast gebruiken als laadpaal.

Dé oplossing voor een betere laadinfrastructuur 

In de komende jaren moeten er maar liefst 1,7 miljoen laadpalen bijgeplaatst worden. Een groot gedeelte hiervan moet op openbare plekken komen. CityCharge heeft de ideale oplossing bedacht om dit te realiseren: multifunctionele lichtmasten met laadpunten. De lichtmast staat er al dus waarom geen laadpaal er van maken? In nieuwbouwwijken wordt er al rekening gehouden met laadpalen maar de nieuwe, slimme manier van laden middels de lantaarnpaal is vooral erg bevorderlijk voor bestaande (woon)wijken. Er hoeft namelijk geen plek gemaakt te worden voor aparte laadpalen. 

CityCharge biedt een multifunctionele lichtmast

Fijn voor het milieu al die elektrische auto’s op de weg, maar al die EV’s moeten natuurlijk ook worden opgeladen. CityCharge is dé manier om dat slim, veilig en goedkoop te doen. Want naast het feit dat CityCharge zorgt voor een rustiger aanbeeld in de buurt, kent deze slimme manier van laden nog vele andere voordelen. Zo draagt het bij aan de veiligheid in de buurt doordat de lantaarnpaal kan worden voorzien van CCTV camerabewaking.

Gebruik maken van een laadpaal

Rijd u al een langer in een EV? Dan heeft u vast wel gemerkt dat er veel verschillende manieren zijn om het laadproces te laten starten. Dit kan voor veel verwarring zorgen. De multifunctionele lichtmasten van CityCharge zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bij een openbare laadpaal heeft u vaak een laadpas nodig. Die scant u voordat u uw auto gaat opladen en vervolgens betaald u voor het aantal kWh dat u afneemt. Maar wat nou als u uw pas bent vergeten? Daar is ook een oplossing voor. CityCharge biedt namelijk een app waarmee u eenvoudig het laadproces kunt starten. Deze app is ook een fijne uitkomst voor buitenlandse bezoekers zonder laadpas. Via de laadpaal-app kunt u direct afrekenen met uw betaalrekening. 

Meer informatie over de slimme laadpaal? 

CityCharge is de ideale oplossing voor de steeds grotere vraag naar laadpalen. Op de website van CityCharge vindt u meer informatie over dit product en kunt u video’s bekijken over deze oplossing. Heeft u nog vragen over deze slimme manier van laden? U kunt direct contact opnemen via ons telefoonnummer 085 – 0716699 of stuur een email naar info@CityCharge.eu. 

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.