m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpunt aanvragen

Gratis laadpunt van Dutch Charge

oplaadpunt-aanvragen

Vraag naar oplaadpunt neemt toe

Wilt u een oplaadpunt aanvragen zodat elektrische auto’s op uw terrein kunnen opladen? Dat kan bij Dutch Charge! U kunt bij ons helemaal gratis een oplaadpunt aanvragen. Tegenwoordig zijn mensen bewuster bezig met het milieu. Hierdoor komen er steeds meer elektrische auto’s op de weg en groeit de vraag naar oplaadpunten. Het zal ook op kantoor vaker voorkomen dat klanten, bezoekers of medewerkers een elektrische auto hebben. Het aanbieden van een oplaadpunt op uw parkeerterrein biedt uw bezoekers een extra service waardoor ze zich welkom voelen.

Gratis laadpunt aanvragen bij Dutch Charge

Door het gratis oplaadpunt van Dutch Charge draagt u bij aan een beter milieu, maar hoeft u daarvoor geen investering te doen. Daarnaast heeft u er ook geen omkijken naar omdat wij alle zorg voor de oplaadpunten op ons nemen. Onze oplaadpunten worden perfect onderhouden en vanaf een centraal punt gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Wij werken samen met slimme meter waardoor loadbalancing mogelijk is. Dit betekent dat de maximaal beschikbare stroomcapaciteit per oplaadpunt slim wordt verdeeld en er geen verzwaring van de elektronische installatie nodig is. Daarnaast is de laadpaal hufterproof en voorzien van een RFID kaartlezer waardoor alle standaard elektrische auto’s ermee opgeladen kunnen worden.

Aan wie leveren we onze oplaadpunten?

Wij leveren de oplaadpunten aan semi-publieke parkeerterreinen zoals kantoren, zorg- en winkelcentra en aan de Vereniging van Eigenaars en eigenaars van (huur)woningcomplexen. Vooraf geven we u graag advies over de geschikte oplaadpunten voor uw locatie. We kunnen de laadpunten op uw huidige stroomvoorziening aansluiten, maar we kunnen ook zelf een meter plaatsen. Daarnaast kunnen we u adviseren over energiecontracten en energieleveranciers.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u een gratis oplaadpunt aanvragen bij Dutch Charge? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 085 – 0716699, of vul het contactformulier in.

oplaadpunten-aanvragen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.