m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadstation elektrische auto

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

laadstation-elektrische-auto

Vraag naar laadstation voor de elektrische auto neemt toe

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: elektrische auto’s. Er zijn op de weg steeds meer elektrische wagens te vinden. Dat komt doordat dat mensen steeds bewuster omgaan met het milieu. De kans dat uw bezoekers, klanten of medewerkers een elektrische auto rijden is daardoor steeds groter. Door een laadstation voor elektrische auto’s te plaatsen op uw parkeerterrein, biedt u uw bezoekers een extra service. Bij Dutch Charge kunt u geheel kosteloos laadpalen aanvragen en laten installeren!

Kosteloze laadstations voor elektrische auto’s

De laadpalen van Dutch Charge zijn geheel investeringsvrij. Daardoor hoeft u zelf geen kosten te maken voor de installatie en het onderhoud. De kosten voor de installatie en het onderhoud van de palen komen namelijk geheel voor onze eigen rekening. Vanaf een centraal punt worden de laadstations gemonitord en voorzien van de laatste updates. Onze elektrische punten worden geleverd aan parkeerterreinen van kantoren, huurwoningcomplexen en zorg- en winkelcentra.

Voordelen van de laadpunten van Dutch Charge

Onze laadstations zijn vandalismebestendig. Daarnaast zijn ze ontworpen naar gebruiksgemak. Bovendien zijn de palen voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor is het bijvoorbeeld voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s mogelijk om aan deze palen op te laden. Door middel van Smart Charging is het mogelijk om de stroopcapaciteit te verdelen over de verschillende laadstations. Daardoor is verzwaring van de elektronische installatie niet altijd nodig. De stations worden of op uw huidige stroomaansluiting aangesloten of wij plaatsen zelf een meter. We geven u ook graag advies over energieleveranciers en energiecontracten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u interesse in een laadpunt voor de elektrische auto? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@DutchCharge.nl of via ons contactformulier.

laadstation-elektrische-auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.