m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadstation auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadstation-auto

Vraag naar laadstation auto neemt toe

De vraag naar een laadstation voor auto’s neemt steeds meer toe. Dit komt omdat er ook steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Tegenwoordig is de kans groot dat uw medewerkers, bezoekers of klanten in het bezit zijn van een elektrische auto. Door laadstations aan te schaffen biedt u ze een extra service en kunnen ze zorgeloos blijven rijden. De laadstations van Dutch Charge kunt u helemaal gratis aanschaffen en laten installeren!

Gratis laadstation auto

U hoeft zelf geen investering te doen in laadstations want de laadstations van Dutch Charge leveren en installeren we geheel op eigen rekening en risico. Wij komen de laadstations bij u installeren op uw eigen stroomnetwerk of we zetten er een eigen meter bij. We leveren aan semi-publieke parkeerlocaties zoals kantoren, winkelcentra of bij huurwoningcomplexen. U wordt volledig ontzorgt omdat wij ervoor zorgen dat de laadpaal voorzien wordt van updates. Daarnaast wordt de laadpaal 24/7 gemonitord vanaf een centraal punt.

Slim laadstation van Dutch Charge

Bij Dutch Charge werken we samen met slimme meter waardoor Smart Charging en Loadbalancing mogelijk zijn. Dit betekent dat de stroom van onze laadstations slim verdeeld wordt en u geen verzwaring nodig heeft op uw huidige elektrotechnische installatie. We geven u graag een passend advies over energieleveranciers en elektrarekeningen met betrekking tot de laadstations. Onze slimme laadstations bieden aan alle standaard elektrische auto’s de mogelijkheid om op te laden door de RFID kaartlezer die erin zit.

Interesse?

Wilt u een laadpaal aanvragen bij Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan nu contact op via 85 – 0716699, laat uw gegevens achter in ons contactformulier. We helpen u graag!

laadstation-auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.