m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpunten

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpunten

Vraag naar laadpunten stijgt

De komst van elektrische auto’s heeft de vraag naar laadpunten sterk doen stijgen. Wilt u ook laadpunten laten installeren bij uw bedrijf voor bezoekers, klanten en medewerkers? De laadpalen van Dutch Charge kunt u geheel gratis aanschaffen en laten installeren! Tegenwoordig wordt er steeds vaker elektrisch gereden en daarom is de vraag naar laadpunten aan het stijgen. Voor uw klanten en medewerkers is het fijn als zij een laadpaal tot hun beschikking hebben bij u op het terrein.

Gratis laadpunten

Het aanschaffen en installeren van de laadpalen van Dutch Charge is helemaal gratis. Dit kunnen we doen omdat we op termijn onze investering terugverdienen. Daarnaast onderhouden en beheren we de laadpunten. We nemen u alle zorg uit handen zodat u er geen omkijken naar heeft. Onze laadpalen worden 24/7 gemonitord  en voorzien van de nieuwste software updates vanaf een centraal punt. 

We maken graag kennis

We maken graag eerst kennis met u in een gesprek. Tijdens dat gesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart zodat we u kunnen adviseren hoeveel laadpunten bij uw situatie zouden passen. Daarna maken we met u een afspraak om de laadpalen zo snel mogelijk te plaatsen. In de meeste gevallen sluiten we de laadpalen aan op de eigen stroomaansluiting van de klant, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. Dan sluiten we ook zelf een energiecontract af met de leverancier.

De laadpalen van Dutch Charge zijn slimme laadpalen en gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Door onze samenwerking met slimme meter is dynamic loadbalancing mogelijk. Daarnaast worden onze laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer zodat bijna alle laadpassen gelezen kunnen worden. Het tarief van het laden is marktconform tegen 29 eurocent per KWh (ex BTW).

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u geïnteresseerd in de laadpunten van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of laat uw gegevens hier achter.

laadpunten

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.