m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

laadpaal

Vraag naar auto laadpaal neemt toe

Bent u op zoek naar een laadpaal voor elektrische auto’s? Elektrisch rijden heeft de toekomst en daarom wordt de kans steeds groter dat u bezoekers krijgt met een elektrische auto. Deze auto’s worden steeds vaker gebruikt en daarom is de vraag naar een laadpunt groter. Daarnaast is het voor uw medewerkers ook fijn als zij hun elektrische auto kunnen opladen terwijl ze aan het werk zijn. Bij Dutch Charge hebben we voor u de oplossing als u een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Het kost u niets

U kunt bij Dutch Charge terecht wanneer u op zoek bent naar een elektrisch laadpunt. Wij leveren het laadstation geheel kosteloos ook als u er meer dan een wilt hebben. Daarnaast onderhouden we het laadpunt, dit doen we door vanaf een centraal punt de palen 24/7 te beheren. We installeren de laatste software updates en we monitoren de paal constant. Onze laadpunten zijn geheel naar het gebruiksgemak ontworpen en zijn voor alle standaard elektrische auto’s beschikbaar. We kijken per locatie voor welk laadpunt u het best kunt kiezen.

Geniet van de voordelen

Wanneer u voor een laadpunt van Dutch Charge kiest brengt dit veel voordelen met zich mee. De paal en installatiekosten zijn geheel kosteloos, u krijgt garantie en onderhoud op de laadpaal, 24 uur service, de autolaadzuil is vandalismebestendig en heeft een Nederlandse fabrikant. Wij voorzien u graag van goed advies, zodat u de juiste laadpaal kunt kiezen!

laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
[contact-form-7 id=”8023″]
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.