m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Buren

HIGH-END LAADINFRA

Laadpaal aanvragen gemeente Buren

waarom uw elektrische auto maar tot 80% opladen

Kosteloos een laadpaal aanvragen in uw gemeente

Als u een elektrische auto heeft maar geen eigen oplaadpunt, dan kunnen wij u van dienst zijn. Dutch Charge is dé partij voor het aanvragen van een laadpaal in gemeente Buren. Wij nemen de volledige aanvraagprocedure voor een openbare laadpaal bij de gemeente uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Binnen korte tijd kunt u genieten van het gemak van een laadpaal in de nabijheid van uw woning.

Toenemende vraag
openbare laadpunten

De opkomst van elektrische auto’s is onmiskenbaar en we kunnen met zekerheid zeggen dat elektrisch rijden de toekomst heeft. In de Europese Unie zal vanaf 2035 zelfs de verkoop van enkel emissievrije auto’s worden toegestaan. Dit zal leiden tot een explosieve groei in het aantal elektrische voertuigen en een grotere behoefte aan oplaadpunten. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, is het van groot belang dat het aantal laadpalen blijft groeien in de komende jaren. Zo zijn we voorbereid op de behoeften van de toekomst.

Ook in gemeente Buren is het belangrijk dat er voldoende laadpalen komen te staan, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

laadpaal aanvragen

Voorwaarden van de gemeente

Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden als het gaat om laadinfra. Toch is er in alle gemeenten één gemene deler: u kunt pas een aanvraag voor een openbare laadpaal doen wanneer u zelf geen laadpunt kunt plaatsen. Dit wil zeggen dat er geen mogelijkheid is om op uw terrein te parkeren en een laadpaal te plaatsen.

Vereisten aanvraag openbare laadpaal Buren

De gemeente Buren werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen oplaadpaal hebben kunnen openbare laadpalen aangevraagd worden. Iedereen mag deze laadpaal dan gebruiken, het is dus geen eigen laadpaal. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in Buren.
laadpaal wijk bij duurstede

Hoe verloopt mijn aanvraag?

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan komt er geen extra laadpaal bij. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen.

Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Bent u klaar om een laadpaal voor uw gemeente aan te vragen? Klik dan op de button!

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.