m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Openbaar laadpunt aanvragen in Leiderdorp

Dutch Charge helpt!

Is er een tekort aan laadpalen bij u in de buurt? Dutch Charge zorgt samen met gemeente Leiderdorp voor de beste laadvoorziening bij uw locatie. Wij bieden zowel reguliere laadpalen als lantaarnpalen met volledige geïntegreerde laadpunten voor elektrische auto’s.

Doe hier uw particuliere aanvraag,
wij doen de rest.

We Drive Solar Laadpunt

CityCharge Lantaarnpaal

CityCharge laadpaal

Veel gestelde vragen

Zodra u onderstaand formulier heeft ingevuld en de aanvraag bij ons binnen is gekomen, checken wij of deze voldoet aan de vereisten van gemeente Leiderdorp. Vervolgens verwerken wij de aanvraag waarbij we a.d.h.v. de plankaart kijken of er een geschikte locatie beschikbaar is. Is dat het geval, dan doen wij een aanvraag bij gemeente Leiderdorp die de aanvraag opnieuw controleert en dit aan ons terugkoppelt. Bij akkoord vragen wij een nieuwe E-aansluiting aan bij de netbeheerder. Zodra deze is gerealiseerd, installeren wij de laadpaal en kunt u hier gebruik van maken.

Daluren: tussen 23-7 uur én tussen 11-17 uur

  • Laadtarief: Eur.0,40/kWh, opstartkosten Eur.0,50/laadsessie.

Piekuren: tussen 7-11 uur én tussen 17-23 uur

  • Laadtarief: Eur.0,35/kWh en Eur.0,03/minuut.

Als er een storing optreedt, belt u het storingsnummer 085-071 6611. Deze is 24/7 bereikbaar. De service medewerker helpt u z.s.m. weer op weg. De laadpaal is voorzien van een uniek nummer, het is belangrijk dat u deze doorgeeft aan de medewerker.

Aanvraagformulier

Wilt u een laadpunt aanvragen in gemeente Leiderdorp? Vul onderstaande formulier in.

    Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.