m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Kantoren en bedrijfsterreinen nieuw

Laadstations voor uw locatie

Kantoren en bedrijventerreinen voorzien wij van de gewenste laadinfrastructuur. En altijd voorbereid op de toekomst. Elektrisch rijden neemt fors toe, vooral onder zakelijke rijders. Met slimme en snelle laadstations op uw locaties geeft u een groen en milieubewust signaal aan uw klanten, huurders, bezoekers en leveranciers.

Mogelijkheden

– Investeringsvrij inclusief volledige exploitatie – n.v.t. bij single tenant locatie

– Investering door klant, additionele exploitatiekosten

– Shared business

Efficiënte infrastructuur

Onze in-house projectengineer ontwikkelt altijd de meest efficiënte infrastructuur voor uw oplaadlocatie. Onze insteek is altijd een high-end laadplein voorzien van smart laadstations. Wij plaatsen 22kW AC laadstations, maar ook 30-180kW DC snelladers. Wanneer voor DC-snelladers wordt gekozen, is het van belang te kijken naar de aanwezige stroomvoorziening. Er worden behoorlijke vereisten aan de stroomcapaciteit gesteld. Omdat wij onze eigen engineers in huis hebben en zij over alle kennis en ervaring op dit gebied beschikken voorzien wij u van volledige en duidelijke adviezen.

Gebrek aan stroom capaciteit? Geen probleem, ook hiervoor bieden wij duurzame oplossingen zoals batterijsystemen voor ‘peak shaving’ en zonnepanelen. Wij proberen een verzwaring van de aansluiting zo lang mogelijk uit te stellen.

De laadpleinen communiceren continue met het actuele stroomgebruik van het gebouw. Door onder andere connectie te maken met gebouw gebonden installaties, waaronder een aanwezige BMI/BMC, bieden wij niet alleen een stroomefficiënte oplaadlocatie, maar ook de meest veilige oplaadinfrastructuur aan. Onze oplaadlocaties voldoen dan ook aan alle adviezen gesteld door de veiligheidsregio’s en brandweercorpsen.

Neem contact op met onze adviseurs 

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.