m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische laadpaal

Gratis laadpunt van Dutch Charge

Elektrische-laadpaal

Vraag naar elektrische laadpaal neemt toe

Bent u op zoek naar een elektrische laadpaal voor op de zaak? Schaf geheel gratis een elektrische laadpaal aan bij Dutch Charge. Wij financieren, plaatsen, installeren, onderhouden en beheren de laadpalen op locatie. Elektrisch rijden heeft de toekomst en komt daardoor steeds vaker voor. Daarom is het verstandig om elektrische laadpalen te laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers en werknemers. Zo biedt u een extra service en zullen zij zich welkom voelen op uw terrein. 

Voordelen laadpaal

Een groot voordeel van het aanschaffen van een elektrische laadpaal bij Dutch Charge, is dat u volledig ontzorgd wordt. We installeren de laadpaal helemaal gratis voor u. Daarnaast worden de laadpunten 24/7 beheerd, gemonitord en voorzien van de laatste software updates vanuit een centraal punt. Ook het onderhoud nemen we voor onze rekening. U heeft dus helemaal geen omkijken naar de laadpunten. 

De slimme laadpaal van Dutch Charge

Onze laadpalen zijn slim, ze zijn ontworpen en gefocust op het gebruiksgemak. Ze zijn afkomstig van een Nederlandse fabrikant. Door de samenwerking met slimme meter is dynamic loadbalancing mogelijk en zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer. Dit betekent dat vrijwel alle laadpassen uitgelezen kunnen worden en daardoor zijn ze geschikt voor alle standaard elektrische auto’s.

Installatie

Wanneer we de elektrische laadpaal installeren sluiten we deze aan op uw bestaande stroomaansluiting of we plaatsen een eigen meter. Als we een eigen meter plaatsen dan sluiten we ook zelf een energiecontract af met een leverancier. We verrekenen de stroom op (half)jaarlijkse basis in het geval we de laadpaal aansluiten op uw stroomaansluiting. We kunnen u eventueel voorzien van advies over uw elektrorekening en leverancier.

Elektrische-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.