m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische auto laadpaal

Gratis laadpunt van Dutch Charge

elektrische-auto-laadpaal

Vraag naar auto laadpaal neemt toe

Tegenwoordig speelt het milieu bij veel huishoudens en bedrijven een grotere rol. Daarom zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden. Door de toename van elektrische auto’s op de weg is de vraag naar een elektrische auto laadpaal ook toegenomen. Bent u ook op zoek naar een laadpaal voor een elektrische auto? Bij Dutch Charge kunt u deze helemaal gratis aanschaffen. U draagt bij aan een beter milieu zonder daarvoor een investering te doen!

Het kost u niets

Door een gratis laadpaal aan te schaffen bij Dutch Charge, kunnen uw medewerkers, klanten en andere bezoekers onbezorgd elektrisch blijven rijden. U heeft zelf geen omkijken naar het onderhoud van de laadpaal want dat nemen wij op ons. Van de aanschaf tot aan de installatie en van het beheer tot aan het onderhoud Dutch Charge regelt het. Wij beheren de laadpalen vanaf een centraal punt en we voorzien ze van software updates. Dit nemen we allemaal voor eigen rekening en risico. U vraagt zich misschien af hoe we dit kunnen doen. Door het gebruik van de elektrische auto laadpaal verdienen we op termijn onze investering terug.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

De elektrische auto laadpaal van Dutch Charge is zeer gebruiksvriendelijk. Door onze samenwerking met slimme meter wordt de stroom slim verdeeld per laadpaal. Daarnaast zijn ze voorzien van een RFID kaartlezer waardoor ze geschikt zijn voor alle standaar elektrische auto’s. De laadpalen zijn ook vandalisme bestendig.

Installatie

De installatie van de elektrische auto laadpaal is voor u helemaal gratis. U kunt ervoor kiezen om de laadpaal aan te sluiten op uw huidige stroomvoorziening of ons zelf een meter te laten plaatsen. Voordat we de laadpaal installeren kijken we samen met u welke laadpaal het beste is voor op uw terrein. We geven u ook graag advies over energieleveranciers en energiecontracten.

elektrische-auto-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.