m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrisch oplaadpunt aanvragen

Kosteloos Laadpunt van Dutch Charge

elektrisch oplaadpunt aanvragen

Een elektrisch oplaadpunt aanvragen?

Het is en blijft een belangrijk onderwerp: het milieu. Sterker nog, dit onderwerp lijkt voor veel mensen steeds belangrijker te worden. Het gevolg: meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Elektrische auto’s zijn dan ook inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De kans dat uw medewerkers, bezoekers of klanten elektrisch rijden wordt daardoor ook steeds groter. Wilt u een extra service bieden? Bij Dutch Charge kunt u investeringsvrij een elektrisch oplaadpunt aanvragen.

Het kost u niets

Kiest u ervoor om zo’n oplaadpunt bij Dutch Charge aan te vragen, dan kost u dit helemaal niet. Zo hoeft geen investering te doen, maar draagt u toch een steentje bij aan een beter milieu. U heeft zelf geen omkijken naar het onderhoud van het laadstation. Wij regelen alles, van de plaatsing tot aan het onderhoud van de paal. Vanuit een centraal punt worden de oplaadpunten 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates.

Dutch Charge richt zich op semi openbare plekken zoals de parkeerterreinen van kantoren, zorg- en winkelcentra en hotels en restaurants. Daarnaast leveren wel oplaadpalen aan de Vereniging van Eigenaars van huurwoningcomplexen.

De slimme elektrische oplaadpunten van Dutch Charge

Onze laadpalen komen van een Nederlandse fabrikant, zijn volledig ontworpen naar gebruiksgemak én zijn vandalismebestendig. Doordat we samenwerken met slimme meter, kunnen we gebruikmaken van Smart Charging. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim over de laadpalen wordt verdeeld. Alle palen hebben een RFID kaartlezer. De laadpassen van vrijwel alle standaard elektrische auto’s kunnen hiermee worden uitgelezen. De paal kan worden aangesloten op uw eigen stroomvoorziening, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen met een eigen leverancier. De exploitatie van de palen bieden we aan voor een periode van 5 jaar. Na deze periode kunt u ervoor kiezen om dit weer kosteloos te verlengen.

Elektrische oplaadpunten

Neem contact op

Wilt u voor uw elektrische auto een oplaadpunt aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.