m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Aanvragen laadpaal

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

aanvragen-laadpaal

Aanvragen laadpaal neemt toe

Bent u opzoek naar een laadstation? Het aanvragen van een laadpaal kan geheel kosteloos bij Dutch Charge. De kans wordt steeds groters dat uw klanten, medewerkers of andere bezoekers een elektrische auto in het bezit hebben. Tegenwoordig leven mensen steeds milieubewuster. Hierdoor groeit het gebruik van elektrische auto’s en zijn er meer laadpalen nodig. Door het aanvragen van een elektrische paal biedt u uw gasten of medewerkers een extra service waardoor ze zich welkom voelen.

Investeringsvrij laadpunt

Voor het aanvragen van een kosteloos laadstation kunt u terecht bij Dutch Charge. Wij kunnen onze palen voor niets aanbieden omdat we op termijn de kosten terugverdienen door het gebruik van de paal. Zo kunt u uw steentje bijdragen aan een beter milieu zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen. Daarnaast heeft u er zelf geen omkijken naar want wij zorgen ervoor dat de laadpunten 24/7 gemonitord worden en van updates worden voorzien. Een groot voordeel van onze stations is dat, door de samenwerking met slimme meter, de stroom slim verdeel wordt waardoor er geen verzwaring van de stroom voorziening nodig is.

Het juiste laadpunt voor elke locatie

Omdat we aan verschillende locaties onze laadpalen leveren, kijken we per locatie welk laadstation geschikt is. We leveren aan semi-publieke parkeerterreinen zoals kantoren, zorg- en winkelcentra en aan de Vereniging van Eigenaren.

Voordat we de palen plaatsen zullen we eerst een gesprek met u plannen. Dit doen we om te kijken wat uw wensen en behoeften zijn zodat we u van advies kunnen voorzien. Voor elk type locatie bieden we de benodigde laadcapaciteit. De exploitatie wordt u kosteloos voor 5 jaar aangeboden, wanneer de 5 jaar verstreken is kunt u dit kosteloos verlengen.

Installatie op bestaande stroomaansluiting

Wanneer u een paal aanvraagt bij Dutch Charge zullen we deze installeren en aansluiten op uw bestaande stroomaansluiting, maar we kunnen eventueel ook een eigen meter plaatsen. In dat geval sluiten we zelf een energiecontract af met een leverancier. Als het laadpunt aangesloten is op uw eigen stroomaansluiting dan krijgt u per (half)jaar een rekening voor het stroomverbruik van de paal.

Interesse?

Wilt u een laadpaal aanvragen bij Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan nu contact op via 85 – 0716699, laat uw gegevens achter in ons contactformulier. We helpen u graag!

aanvragen-laadpaal

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.